Over ons

Balletstudio Marijke de Roo (voorheen Balletstudio Karin den Os) is al 50 jaar een begrip in Rijswijk en omstreken. Wij verzorgen lessen in klassiek ballet, streetdance, moderne dans, kidsdance, Algemene Dans Vorming (ADV), kinderballet, breath-body-balance, dansmix, dance workout en Pilates.

Geschiedenis

Onze balletstudio opende meer dan 50 jaar geleden haar deuren in Laan Hofrust. Karin den Os neemt dan de balletstudio over van Ineke Winkelman. De balletstudio begint onder de naam Balletstudio Karin den Os  en is gevestigd in Oud Rijswijk.

Door een goede sfeer, persoonlijk contact, veel dansplezier en het werken aan een goede danstechniek groeit de balletstudio al snel uit tot meer dan 100 leerlingen. In 1982 wordt het huidige pand aan de Bilderdijklaan in Rijswijk betrokken voor meer ruimte en een groter dansoppervlak.

In 2019 doet Karin den Os een stapje terug en gaat de dansschool verder onder de naam Balletstudio Marijke de Roo. Karin draagt hiermee het stokje over aan de ‘nieuwe generatie’. Karin geeft zelf nog wel een aantal lessen.

Onze balletstudio is een dansend familiebedrijf en inmiddels echt een begrip geworden in Rijswijk en omstreken!