Karin den Os en Marijke de Roo

Over ons

Balletstudio Marijke de Roo (voorheen bekend als: Balletstudio Karin den Os) is al 50 jaar een begrip in Rijswijk en omstreken. Wij verzorgen lessen in klassiek ballet, streetdance, moderne dans, modern jazz, kidsdance, muziek op schoot, kleuter-peuterdans, Algemene Dans Vorming, kinderballet en pilates.

Geschiedenis balletstudio Marijke de Roo

Onze balletstudio opende meer dan 50 jaar geleden voor het eerst haar deuren in laan Hofrust. Karin den Os neemt dan de balletstudio over van Ineke Winkelman. De balletstudio begint onder de naam Balletstudio Karin den Os  en is gevestigd in Oud Rijswijk.

Door een goede sfeer, persoonlijk contact, veel dansplezier en het werken aan een goede danstechniek groeit de balletstudio al snel uit tot meer dan 100 leerlingen. In 1982 wordt dan ook het huidige pand op de Bilderdijklaan in Rijswijk betrokken voor meer ruimte en een groter dansoppervlak.

De balletstudio vestigt jarenlang haar naam onder de naam Balletstudio Karin den Os en groeit steeds groter. Op 1 januari 2019 wordt na een grote verbouwing de balletstudio in een ‘nieuw fris jasje’  gestoken en wordt de naam veranderd in Balletstudio Marijke de Roo.  Karin runt dan samen met haar dochter Marijke de Roo de balletstudio en draagt hiermee het stokje over aan de ‘nieuwe generatie’.

Onze balletstudio is een echt dansend familiebedrijf en inmiddels een echt begrip geworden in Rijswijk en omstreken!

Menu