Nieuws

25 mei 2024:
Bring a friend week van maandag 3 t/m zaterdag 8 juni
Ken je iemand die ook graag wil bewegen/dansen? Neem dan een introducé mee naar je eigen les tijdens de Bring a friend week! Geen danservaring vereist: iedereen is welkom! Klik hier voor meer info.

 

13 mei 2024:
Rijswijks Pracht in de Rijswijkse Schouwburg WAT GING HET GOED!
Gisteren we stonden we op het podium bij Rijswijks Pracht. En wat ging het goed; we zijn supertrots op jullie! Wil je nog even nagenieten? Kijk dan op onze Facebook en Instagram pagina.

 

19 april 2024:
Rijswijks Pracht in de Rijswijkse Schouwburg KOM JIJ OOK KIJKEN?
Op zondag 12 mei 2024 doen we mee aan Rijswijks Pracht; een zeer bijzondere samenwerking tussen de Rijswijkse Schouwburg en het Rijswijks Pracht Festival. Een spectaculair, avondvullend en zeer gevarieerd theaterprogramma van 8 Rijswijkse Prachtwinnaars, waaronder wij! De voorstelling begint om 20:00 uur, kaarten bestel je hier.

 

5 december 2023:
Nieuwjaarsvoorstelling in de Rijswijkse Schouwburg KOM JIJ OOK KIJKEN?
Op woensdag 10 januari 2024 doen we i.s.m. Stichting Trias – Centrum voor de Kunsten en het Rijswijks Jeugdtheater mee aan de Nieuwjaarsvoorstelling in de Rijswijkse Schouwburg. De voorstelling begint om 19:30 uur en eindigt om 20:30 uur. Na afloop houdt de burgemeester in de foyer haar nieuwjaarstoespraak. Toegang is gratis; kaarten bestel je hier.

 

4 december 2023:
KOMT DAT ZIEN! we dansen in de Kerstparade in Oud-Rijswijk op vrijdag 15 december!
Wij verzorgen als dansstudio van 18:00 – 19:00 uur met ruim 100 leerlingen de Kerstparade van het Dickensfeest in Oud-Rijswijk! De parade start in de Schoolstraat in Oud-Rijswijk en gaat het hele winkelcentrum door. Vanaf 15 uur staan er tientallen kramen met leuke en lekkere spullen. Het is een gratis evenement dus neem je familie en vrienden mee en kom ook. Tot vrijdag 15 december!

29 oktober 2023:
ONS LESAANBOD VOOR VOLWASSENEN WORDT UITBEGREID!
Enige tijd geleden hebben we Breath-Body-Balance, Dance workout en Dansmix al toegevoegd aan ons lesaanbod voor volwassenen. Nu komt daar op veler verzoek klassiek ballet voor volwassen beginners bij! Ben jij of ken jij iemand die graag wil gaan dansen/bewegen? Meld je dan snel aan voor een gratis proefles (klik hier voor meer informatie).

 

14 oktober 2023:
BRING A FRIEND & SEND A PARENT WEEK VAN MAANDAG 23 T/M ZATERDAG 28 OKTOBER
Ken je iemand die graag wil gaan dansen/bewegen? Ook je ouders zijn van harte welkom in onze leuke lessen voor volwassenen tijdens de Bring a Friend & Send a Parent week. Ontdek geheel vrijblijvend ons lesaanbod. (Klik hier voor meer informatie).

 

9 oktober 2023:
WAT WAS HET EEN FEEST DIT WEEKEND BIJ ONZE VOORSTELLING!
Afgelopen weekend was het eindelijk zover: we stonden maar liefst vier keer op het podium van een uitverkocht Rijswijks Lyceum met onze voorstelling FREEDOM. En wat ging het goed; we zijn supertrots op jullie! Wil je nog even nagenieten? Kijk dan op onze Facebook en Instagram pagina.

8 mei 2023:
SHOWTIME: VOORSTELLINGEN OP 7 & 8 OKTOBER 2023
We hebben hard gewerkt aan onze techniek en ontwikkeling in dans. Dat gaan we laten zien in een unieke en mooie voorstelling op het podium van het Rijswijks Lyceum! Nadere info volgt maar zet 7 en 8 oktober alvast in je agenda en laat vrienden en familie weten dat we op gaan treden!

 

13 april 2023:
MELD JE SNEL AAN VOOR EEN HIPHOP/AFRODANCE WORKSHOP OP DINSDAG 2 MEI!
Ben jij tussen de 8 en 16 jaar? En wil je niet stilzitten in de meivakantie? Schrijf je dan snel in voor een workshop Hiphop/Afrodance verzorgd door onze docente Laura. Danservaring is niet nodig; iedereen is welkom. Kom jij ook? (Klik hier voor meer informatie).

 

17 februari 2023:
MELD JE SNEL AAN VOOR EEN WORKSHOP MUSICAL JAZZ OP MAANDAG 27 FEBRUARI!
Ben jij tussen de 8 en 13 jaar? En wil jij net zo dansen als de musicalsterren in Aladdin, Grease en The Lion King? Schrijf je dan snel in voor een workshop Musical jazz op maandag 27 februari! Danservaring is niet nodig. Kom jij ook? (Klik hier voor meer informatie).

12 januari 2023:
Nieuwjaarsvoorstelling: EEN MOOI BEGIN VAN DANSJAAR 2023!
Woensdag 11 januari 2023 hebben we meegedaan aan de Nieuwjaarsvoorstelling ‘De Glans van Rijswijk’ in de Rijswijkse Schouwburg. We hadden maar liefst 5 dansen in de stijlen klassiek, modern, modern jazz en streetdance. Wat zijn we trots op onze dansers! Lees dit leuke artikel of bekijk de foto’s op onze Facebookpagina.

19 december 2022:
Nieuwjaarsvoorstelling in de Rijswijkse Schouwburg KOM JIJ OOK KIJKEN?
Op woensdag 11 januari 2023 doen we i.s.m. Stichting Trias, Centrum voor de Kunsten en het Rijswijks Jeugdtheater mee aan de Nieuwjaarsvoorstelling ‘De Glans van Rijswijk’ in de Rijswijkse Schouwburg. Het thema is ‘Verbinding’. De voorstelling begint om 19:30 uur en eindigt om 20:30 uur. Na afloop houdt de burgemeester in de foyer haar nieuwjaarstoespraak. Toegang is gratis; kaarten bestel je hier.

 

18 december 2022:
Kerstparade in Oud-Rijswijk EEN GROOT SUCCES!
Afgelopen vrijdag hebben we van 18:00 – 19:00 uur met ruim 100 leerlingen in de Kerstparade van de Christmas Shopping Night in Oud-Rijswijk gedanst. En wat was het een feest! Lees dit leuke artikel of bekijk de foto’s op onze Facebookpagina.

 

5 december 2022:
KOMT DAT ZIEN! we dansen in de Kerstparade in Oud-Rijswijk op vrijdag 16 december!
Wij verzorgen als dansstudio van 18:00 – 19:00 uur met ruim 100 leerlingen de Kerstparade van de Christmas Shopping Night in Oud- Rijswijk! De parade start in de Schoolstraat in Oud-Rijswijk en gaat het hele winkelcentrum door. Vanaf 15 uur staan er tientallen kramen met leuke en lekkere spullen. Het is een gratis evenement dus neem je familie en vrienden mee en kom ook. Tot vrijdag 16 december!

 

14 oktober 2022:
MELD JE SNEL AAN VOOR EEN HIPHOP/AFRODANCE WORKSHOP OP DONDERDAG 27 OKTOBER
Wil je niet stilzitten in de herfstvakantie? Schrijf je dan snel in voor een workshop Hiphop/Afrodance verzorgd door onze docente Laura. Danservaring is niet nodig; iedereen is welkom. Kom jij ook? (Klik hier voor meer informatie).

 

10 september 2022:
BRING A FRIEND & SEND A PARENT WEEK VAN MAANDAG 12 T/M ZATERDAG 17 SEPTEMBER
Wil je meer lessen bij ons volgen of ken je iemand die graag wil gaan dansen/bewegen? Ook je ouders zijn van harte welkom in onze leuke lessen voor volwassenen tijdens de Bring a Friend & Send a Parent week. Ontdek geheel vrijblijvend ons lesaanbod. Kom jij ook? (Klik hier voor meer informatie).

 

5 september 2022:
It’s showtime: we treden op tijdens het Strandwalfestival in Rijswijk op zaterdag 10 september!
We dansen van 16:00 tot 16:30 uur op het Cultuurpodium, voor het Huis van de Stad. Het is een gratis evenement dus neem je familie en vrienden mee en kom ook. We gaan er een gezellig festival van maken. Tot 10 september! (Klik hier voor meer informatie).

 

22 augustus 2022:
Wegens groot succes een extra les: Gezond bewegen nu ook maandag om 19:00 uur!
Begin dit jaar zijn we gestart met lessen Gezond Bewegen (18+) van onze ervaren docente Olga. Er is dermate veel interesse dat we vanaf 29 augustus een tweede les hebben, op maandagavond om 19:00 uur. Meld je snel aan voor een GRATIS proefles, VOL = VOL (klik hier).

16 augustus 2022:
Dansend het nieuwe schooljaar in? Vraag dan een gratis proefles aan.
De zomervakantie is bijna voorbij. Maandag 22 augustus beginnen onze lessen weer. We hebben nog een beperkt aantal plekken in diverse lessen. Vraag snel een gratis proefles aan (klik hier).

14 juli 2022:
Hiphop workshops (8 t/m 16 jaar) op maandag 15 augustus. Geef je snel op!
Duurt de zomervakantie voor jou te lang? Geef je dan nu op voor een coole hiphop-workshop op
maandag 15 augustus! Maximaal 10 leerlingen per workshop, VOL = VOL! (klik hier voor meer informatie).

 

24 juni 2022:
Komt dat zien: we treden op tijdens het Zomerfeest in Oud Rijswijk op vrijdag 1 juli!
We dansen van 16:00 tot 17:00 uur voor winkel Het Kruidvat. Het is een gratis evenement dus neem je familie en vrienden mee en kom ook. Lokale ondernemers staan met marktkraampjes in en om de Herenstraat. We gaan er een gezellig Zomerfeest van maken. Tot 1 juli!

 

20 juni 2022:
NOG EEN PAAR PLEKKEN VRIJ: workshop Dancehall/Feminine (16+) op zaterdag 25 juni van 09:30-13:00 uur
Doe je niets liever dan dansen en bewegen, leef je dan helemaal uit tijdens onze eerste dansworkshop op zaterdag 25 juni! Iedereen is van harte welkom, ook als je niet bij ons danst en als introducé mee wil komen. Dus ook je vriendin, nicht of buurmeisje kan zich aanmelden. De prijs is € 25,- per persoon. Meld je snel aan want VOL = VOL! (lees meer).

 

3 juni 2022:
NIEUW: zaterdaglessen Dansmix (diverse leeftijden)
Wil je kennis maken met verschillende dansstijlen zoals moderne dans, klassiek ballet, jazz en streetdance? Dan is deze dansles iets voor jou! Per blok van 2-3 maanden leer je de basistechniek van een dansstijl. De lessen zijn gevarieerd en dansplezier staat centraal. Geen danservaring vereist. Iedereen is welkom dus neem je broer, zus, vriend, vriendin, neef, nicht, buurmeisje of buurjongen mee. Meld je nu aan voor een GRATIS proefles (lees meer).

2 mei 2022:
Bring a Friend week van 16 t/m 20 mei 2022
Wil je meer lessen bij ons volgen of ken je iemand die graag wil gaan dansen/bewegen? Dat kan tijdens onze BRING A FRIEND WEEK! Ontdek geheel vrijblijvend ons lesaanbod. Voor alle leeftijden; beginners en gevorderden. Aanmelden is niet nodig (lees meer).

 

25 april 2022:
Afscheid Juf Jacqueline
Na bijna 40 jaar dansplezier bij ons, waarvan 25 jaar als docent, is het voor juf Jacqueline tijd om het stokje over te dragen aan een andere docent. Haar laatste les geeft zij op 7 juli. We danken haar voor alle inzet en gaan haar missen! We wensen juf Jacqueline alle goeds toe voor de toekomst. De nieuwe dansjuf wordt Marijke de Roo
(lees meer).

 

21 februari 2022:
Zin om iets nieuws te proberen? Vraag een gratis proefles aan!
We hebben nog een beperkt aantal plekken in diverse lessen. Wil je meer lessen bij ons volgen of ken je iemand die graag wil gaan dansen/bewegen? Vraag dan snel een gratis proefles aan (klik hier).