Kerstparade 15 december 2023

Op vrijdag 15 december doen we mee aan de Kerstparade van het Dickensfeest in Oud-Rijswijk!

Alle deelnemende dansers worden om 16.45 uur verwacht in de balletstudio.

Eet en drink vooraf thuis. Liever geen eten en drinken meenemen naar de studio i.v.m. alle kostuums.

Brengen en halen van leerlingen
I.v.m. de beperkte ruimte in de studio en het aantrekken van de juiste kostuums per dansgroep, verzoeken we ouders de studio niet te betreden. Er is per dansgroep van het begin tot het einde van het programma volwassen begeleiding aanwezig. Ouders kunnen wachten op de startplaats van de Kerstparade in de Schoolstraat in Oud-Rijswijk, niet voor de studio s.v.p.

Start en einde Kerstparade
Om 17.45 uur zal de Kerstparade van start gaan in de Schoolstraat in Oud-Rijswijk, parkeerterrein bij Slagerij Scholtes. Wij verwachten rond 19.30 uur met alle leerlingen terug te zijn in de studio.

Kleding, haar en make-up:
Afhankelijk van het kostuum dat je draagt, graag zwarte maillot of legging/zwarte top met lange mouwen/donkere sneakers dan wel witte maillot of legging/witte top met lange mouwen/donkere sneakers aantrekken naar de studio. Dit is je basisoutfit waar je kostuum overheen gaat. Van je docent hoor je welke basisoutfit je draagt.

Er is winters weer voorspeld. We raden je aan thermokleding te dragen onder je basisoutfit. Dit is eventueel verkrijgbaar bij o.a. Intersport, Hema en Decathlon. Neem ook handschoenen mee.

Verder haardracht (docent geeft aan knot of staart) en make-up (blauwe ogenschaduw en rode lippenstift) graag thuis verzorgen.

Het is een gratis evenement en iedereen is welkom!

Gr. Marijke, Karin en Laura