Dance workout voor volwassenen

Laagdrempelig, onder begeleiding van onze enthousiaste gediplomeerde docente Olga.

Je krijgt in deze les een full body workout door lekker te dansen op muziek. Dansen werkt ontspannend wat goed is voor lichaam en geest.
En het is goed voor je conditie.

Dance workout is een combinatie van verschillende eenvoudige oefeningen op muziek. De les is afwisselend, je beweegt actief en het laatste kwartier van de les worden alle spieren tot rust gebracht middels een cooling down/stretch. Steeds meer mensen ontdekken dansen als een sport. Je geniet in de lessen van beweging op muziek en je uithoudingsvermogen en coördinatie worden getraind.

Deze lessen zijn perfect als sportief evenwicht bij een kantoorbaan! Je zult merken dat bewegingen in het dagelijks leven gemakkelijker worden. Je bloedcirculatie wordt geoptimaliseerd en je versterkt je cardiovasculair systeem. Je calorieverbruik wordt op gang gebracht, maar je gewrichten worden niet zo zwaar belast als bij andere sporten. Er is dus minder kans op letsel. Het maakt je spieren soepeler en sterker en heeft ook een positieve invloed op je mentale gezondheid omdat endorfine (gelukshormoon) wordt vrijgemaakt in de hersenen.

Iedereen kan op zijn of haar niveau meedoen. Er is geen dans- of sportervaring nodig. Lessen zijn elke dinsdagavond om 20:00 uur en duren 75 min.

Meld je nu aan voor een GRATIS proefles aan (klik hier)

Voor meer informatie en vragen kun je ook contact opnemen met info@balletstudio.nl of 06-19160426 (Marijke de Roo)