Demoteam

Mixed Up is in 2021 nummer 2 van Nederland geworden! Wat een topprestatie!

Vanuit onze dansstudio kun je geselecteerd worden voor het demoteam Mixed Up. Dansen in het demoteam betekent keihard werken in teamverband. Samen met de andere dansers ben jij het gezicht van de dansschool. Demoteam staat voor Demonstratie & Show. Dit betekent dat je als team ingezet kan worden voor diverse optredens bij evenementen,
open dagen en dansvoorstellingen. Daarnaast is het doel om veel dans- en podiumervaring op te doen. Je doet mee aan verschillende optredens, bijzondere projecten en ook aan wedstrijden. Superleuk en spannend!

Wat verwachten we van jou?
Enthousiasme, maximale inzet en je bent een echte teamplayer! Naast de demoteam lessen volg je minimaal 2 keer per week een andere dansles waar je voor ingeschreven staat. Verder ben je bereid om diverse dansstijlen te leren. Samen volgen we je ontwikkeling en krijg je de kans om te groeien als danser. Het kan zijn dat we je vragen om extra lessen te volgen als dat nodig is om jouw dansontwikkeling te versnellen. Tot slot gaan we er vanuit dat je aanwezig bent bij alle demoteam lessen en optredens. Je school en privébezigheden (huiswerk, verjaardagen, uitjes etc.) plan je hier omheen.

Kosten Demoteam
Voor het demoteam gelden aparte lessen van 90 min. Deze volg je naast de reguliere lessen waar je voor ingeschreven bent. Zie voor de prijs van de demoteam lessen de 90 minuten les in de tarievenlijst. De kleding krijg je van ons; hiervoor betaal je een borg van € 20,-. Deze borg wordt terugbetaald als de kleding onbeschadigd en schoon wordt ingeleverd bij vertrek.

Menu